Wednesday, August 29, 2007


In perioada 3-9 septembrie la baza sportiva "Olimpia", se desfasoara "Brasov Challenger " editia cu nr 12, concurs masculin de tenis dotat cu premii de 25 000 $ si ospitalitate. Turneul de la poalele Tampei se va desfasura pe noua arena a bazei "Olimpia", constructia a fost facuta de Consiliul Judetean si a costat peste 2 milioane $, Anul acesta s-au inscris sportivi ce sunt clasati intre locurile 80-300 ATP, dar sa nu uitam ca toata echipa Romaniei de Cupa Davis va participa .
Pe tabloul principal au fost acceptati direct 6 jucatori romani : Razvan Sabau, Catalin Gard, Victor Hanescu, Cruciat Adrian, Dacian Craciun si Victor Crivoi. Castigatorul acestei editii va acumula 50 puncte ATP si un cec de 3600$, iar finalistul va intra in posesia a 35 puncte ATP si 2120 $.
Directorul turneului , Dumitru Haradau este foarte increzator si mai ales este fascinat de frumusetea bazei "Olimpia" : "Este cea mai frumoasa baza de tenis pe care a vazut-o in viata mea."
Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, anuntat in aceeasi conferinta de presa, vechea cladire ce a fost construita in anul 1894 si este in interioarul complexului "Olimpia" , pe o structura de lemn ce din cauza timpului este intr-o stare foarte avansata de degradare va fii complet renovata. Toata cheltuiala va fii suportata de C.J.B si va costa peste 2 milioane de euro.

No comments: