Wednesday, May 9, 2007

Incidente grave intre suporteri si "mascati"




. Dupa cum bine se stie, intre suporterii brasoveni si cei craioveni exista o oarecare rivalitate de acum ceva timp, mai exact din sezonul in care trebuia sa retrogradeze una din aceste doua echipe: brasov sau craiova si in final a retrogradat farul… Atunci din 15 autocare cu sustinatori brasoveni plecate la craiova, nici unul nu s’-a intors cu toate geamurile intregi acasa…Mai apoi au fost incidentele de la brasov cand suporterii brasoveni au spus ca vor bloca intrarea orasului, in cele din urma suporterii olteni ajungand la stadion, dar fiind scosi sub escorta in min 70.
Astazi, intre localitatile Urziceni si Slobozia, mai multi suporteri "Stegari" au aruncat din tren un suporter oltean.Acesta avea tricou cu formatia Universitatii Craiova
Asadar, rivalitate mai exista in inimile unor suporteri.…Dupa acest incident politia a intervenit in forta folosind armamentul din dotare. Aducem la cunostinta ca mai multi ultrasi ai brigazii " Flank Ultra 98" au avut nevoie de ingrijiri medicale, acestia aflandu-se inca in drum spre casa.

No comments: