Sunday, May 20, 2007

Liga 2

Apasa pentru a vedea etapa 31

Sacele-Brasov |3-2




BrasovFans.RO

Sacele- Brasov 3-2 (Chipciu, Tatarciuc/Pandele Lupascu 2)

Spectatori-1000
Vremea-Ploaie pe toata durata partidei
Arbitrul 1-Fanita-6,5
Arbitru 2-Gaspar-6
Arbitru 3-Loghin-6
Asa cum au vrut suporterii

In acest meci, antrenorul "Stegarilor", Mihai Stoica a inceput cu sistemul de joc 4-3-3 cu urmatoarea formula de jucatori :Balgradean, Maghici, Poverlovici, Tatarciuc, Cistean- CHIPCIU( 74 Benga), Fluierica, Cristescu- Vasiliu,Anghel ( 67’Andronic), Dedu. Ei au jucat destul de slab pentru tricoul pe care il poarta, dar mai ales in repriza a-2-a cand multi jucatori au facut pur si simplu figuratie pe teren, singurul evidentiat de la Brasov a fost juniorul Chipciu, care a si marcat un gol. Reamintim aici ocazia lui Cristescu din minutul 42, care a tras peste poarta din 8 m. Greselile de aparare au dus scorul la 2-3 pentru Sacele, nici portarul junior Balgradean nu a avut o evolutie care sa ne dea sperante pe viitor, dar acum asteptam meciul urmator pentru a arata ca banii pe care ii primesc sunt pentru a castiga.
Sacele:Arcanu-Miclea, Moldovan(11’ Minea), Aboaice, Stegaru, Pandele, Pintea, Dani, Sanmartean, Petrescu(69’ Dumitru), Lupascu (88’ Marinescu)

Conferinta de presa
Declaratie Stoica
"A fost un meci echilibrat, un meci frumos cu multe goluri si cu un rezultat pe care si l-a dorit toata lumea. Azi nu I-am folosit pe Diaz si pe Simic pentru ca s-ar putea sa plece."
Declaratie Isaila
" A fost presiunea mare, mai ales din cauza locului in clasament, am intrat timorati, dar ne-am revenit, am prestat un joc bun si puteam sa omoram meciul din prima repriza. Acum ne asteapta 3 saptamani de foc si aveam mai multi accidentati dintre care, Flavius cu glezna unflata si Dani suspendat."

"Vama Comunistul"
Asa a strigat galeria gazdelor de la Sacele in intalnirea cu brasovenii.Ei au mai avut si alte scandari adresate lui "Vama" dar si catre antrenorul "Stegar" : "Vama pentru noi, tu esti doar un gunoi. /Vama mai bine ramaneai la Rapid/ Razvan Lucescu/ Demisia( adresata lui stoica). Si galeria venita din Brasov in cartierul Sacele a avut ceva cu Mihai Stoica, dar fara a-l ataca si pe presedintele gruparii. Printre manifestariile brasovenilor reamintim: "Stoica daca ne iubesti, tu din vara sa ne parasesti / Demisia pe toata durata jocului / Steagu da-le meciul / Spune,NU la referendum.

Asa zise incidente pe drumul Flank-ului spre stadion
Dupa ajungerea la stadion a ultrasilor brasoveni, s-a depus o reclamatie scrisa la sectia 1 de politie, prin care se specifica ca suporterii, pe drumul dinspre cartierul "Steagu" si "Precizia" au spart mai multe geamuri la autobuzul cu numarul 4, dar totul s-a dovedit o minciuna a regiei de transport in comun.

Tratative cu atacantul lui Dinamo, Mendy. Conducerea lui FC Brasov a anuntat ca au fost ceva tratative cu oficialii lui Dinamo privind transferul jucatorului de culoare, Mendy, dar totul era conditionat de intrarea cainilor in grupele Cupei Campionilor.
Serban Cosmin Sambata.19.05.

No comments: